Persoonlijke ontwikkeling

Zelfkennis is een van de belangrijkste voorwaarden voor persoonlijke effectiviteit en persoonlijke ontwikkeling. Weten waar je kwaliteiten en valkuilen zitten, begrijpen waarom jouw perspectief kan botsen met dat van anderen, inzicht in welke situaties je tot je recht komt en waar je beter van weg kunt blijven.

Humetrics heeft een serie instrumenten ontwikkeld die inzicht geven in deze vragen. De instrumenten zijn gebaseerd op de HEXACO, het meest complete evidence based persoonlijkheidsmodel van dit moment. Deze serie heet de P6.

P6/PE-fit: je persoonlijkheid heeft invloed op het type situaties waarin je beter (of slechter) tot je recht komt. De P6/PE-fit geeft inzicht in hoe jouw persoonlijkheid zich verhoudt tot de omgeving waarin je werkzaam bent.
Meer over deze scan >

P6/full: dit is een diepte scan waarbij niet alleen de belangrijkste dimensies van persoonlijkheid in beeld worden gebracht, maar ook verschillende aspecten van die dimensies. Deze scan wordt vooral gebruikt voor selectiedoeleinden.
(gepland K1, 2019)

P6/feedback: vaak blijkt beoordeling door anderen een meer betrouwbaar beeld te geven van persoonlijkheid. Met de P6/feedback kun je een meer accuraat beeld van je persoonlijkheid krijgen met behulp van een samengesteld beeld verkregen van vier of meer bekenden.
(gepland K1, 2019)

P6/team: Mensen kunnen vaak beter door 1 deur wanneer hun persoonlijkheid meer hetzelfde is. Grote verschillen kunnen onder meer leiden tot misverstanden. De P6/team geeft inzicht in hoe jouw persoonlijkheid zich verhoudt met die van collega’s.
(gepland K1, 2019)

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Google+
https://humetrics.nl/instrumenten/persoonlijke-ontwikkeling">
Twitter
LinkedIn