Wie zijn wij

Binnen Humetrics willen wij zowel wetenschappers als professionals verbinden in het realiseren van een gezamenlijke visie.

Oprichter
Max Wildschut (1967) studeerde cognitieve- en neuropsychologie, voor zich te specialiseren in de evolutionaire psychologie. Vanuit dit theoretisch kader richt Max zich op vraagstukken rond prestatie, motivatie, samenwerking en leiderschap. Hij schreef hier over in onder meer Darwin voor managers (2009), Gezag (2013) en Stop Denk Doe (2015). Daarbij schreef hij twee lesboeken voor organisatiepsychologie (Cultuur en gedrag in organisaties in 2016 en De psychologie van gedrag in organisaties in 2017).

Max is buitenpromovendus aan de VU universiteit waar hij onderzoek doet naar leiderschap vanuit een evolutionair perspectief. Samen het professor Mark van Vugt (VU) richtte Max het Nederlands Instituut voor Management en Evolutionaire Psychologie (NIMEP) op. Doelstelling van het NIMEP is het vertalen van actuele wetenschappelijke inzichten naar praktische toepassingen voor organisaties. Max is docent bij verschillende (commerciële) master opleidingen en is kerndocent voor de leergang Psychologe in Organisaties bij AOG school of management (Rijksuniversiteit Groningen).

Neem contact op met Max via max@humetrics.nl of mobiel: 06 460 852 56

Thomas van der Nat deed de Hogere Hotelschool en werkte voor verschillende nationale als internationale hotelketens. Hij raakte hier geboeid door hoe de context waarin je leeft en werkt je gedrag in hoge mate beïnvloedt. Na een opleiding organisatiepsychologie (met een focus op toegepaste evolutionaire psychologie) richtte hij Breinvoudig op, een organisatie waarin hij nieuwe inzichten uit de gedragswetenschappen toepast op het ontwikkelen en verbeteren van werkprocessen tot het ontwerpen van nieuwe bedrijfsconcepten. Binnen Humetrics is Thomas onder meer verantwoordelijk voor netwerk analyses en business development.

Neem contact op met Thomas via thomas@humetrics.nl

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Google+
https://humetrics.nl/over-ons/wie-zijn-wij">
Twitter
LinkedIn