Workshop Macht en Mindfulness

In deze workshop bouw je vanuit begrip en ervaring aan competentie.
> Je krijgt een dieper begrip van wat macht doet met onze perceptie van de wereld, ons gevoel en ons gedrag. Hierbij gaat het zowel om het hebben van macht, als het omgaan met mensen die macht hebben.
> Je maakt kennis met mindfulness en hoe je dit kan toepassen. Dit gedeelte van de workshop is sterk ervaringsgericht.
> Je leert mindfulness te gebruiken om de invloed van macht te herkennen en hoe meer bewuste keuzes te maken in het eigen gedrag.

Lees artikel Macht en Mindfulness

Voor wie: voor managers, HR functionarissen en iedereen die met macht te maken heeft in organisaties.
Wanneer: Woensdag 22 mei
Tijden: 9:30 – 16:30 (de lunch wordt verzorgd).
Prijs: € 295, – ex BTW
Locatie: Rotterdam

Experts
Max Wildschut & Kiki Vreeling

Kiki Vreeling is onderzoeker aan de Radboud Universiteit en ervaren trainer op het gebied van persoonlijk leiderschap en mindfulness met een master in Bedrijfskunde en een postacademische opleiding in mindfulness. Ze heeft meerjarige ervaring in consulting en training.

Verrast door het feit dat destijds focus, mindfulness en inzicht in je eigen gedrag geen fundamenteel onderdeel zijn van leiderschaps- of managementopleidingen, ontwierp Kiki in 2011 haar eigen programma voor Persoonlijk Mindful Leiderschap waarin ze haar kennis van bedrijfskunde en mindfulness en ervaring met coaching combineerde.
Ze wordt gevraagd om haar programma te geven in leiderschapsprogramma’s van organisaties en business schools. Haar klanten zijn onder meer de Rotterdam School of Management van de Erasmus Universiteit, AOG school of management, Essent, Optiver, ministerie van binnenlandse zaken.
Ze combineert die twee interesses niet alleen in het werk maar ook in onderzoek. Ze doet onderzoek naar de effecten van mindfulness op leiderschap bij de Radboud Universiteit in Nijmegen, samen met de Rotterdam School of Management.

De programma’s die Kiki geeft brengen zelfleiderschap naar boven dat buiten de gebaande paden treedt en zijn gericht op inzicht op invloed bij zelfleiderschap. Kiki is een krachtig voorstander van mindfulness beoefening verbinden aan bedrijfssituaties en omgevingen.

Schrijf u in!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Google+
https://humetrics.nl/masterclasses/workshop-macht-en-mindfulness">
Twitter
LinkedIn