Masterclass Flow in werk

Engagement in het werk wordt ook wel flow genoemd: de ervaring volledig op te gaan in het werk en op je top te presteren. De ervaring van flow is een goede indicatie van hoe optimaal iemand functioneert in een functie. Onderzoek laat bijvoorbeeld zien dat toppresteerders hun hoogste prestaties neerzetten wanneer in flow. Daarbij blijkt dat flow de toestand is waarin de leercurve het meest steil is.

De ervaring van flow is een goede indicatie van hoe optimaal iemand functioneert in een functie. Meer flow betekent in de regel hogere prestaties en een meer positieve werkbeleving. Flow (maar ook topprestaties) ontstaan daarbij onder zeer specifieke omstandigheden. In deze masterclass krijgt u dieper inzicht in hoe optimaal functioneren tot stand komt en hoe dit in uw eigen omgeving te stimuleren.

In elke masterclass gebruikt u informatie uit de praktijk om te reflecteren op de theorie. Om deze informatie te verzamelen maakt u hier gebruik van de EPS (Engagement & Performance scan), een instrument dat inzicht geeft in:
> Werkbeleving (flow, maar ook stress en verveling)
> Basisvoorwaarden voor prestatie en flow (zoals heldere doelen en relevante feedback)
> Voorwaarden voor topprestaties.

De vragenlijsten kunt u uitzetten bij ondergeschikten, of zelf invullen over een leidinggevende. Het heeft de voorkeur de vragenlijst onder meerdere medewerkers uit te zetten om zo een zo accuraat mogelijk beeld te krijgen.

Locatie: Rotterdam

Tijden: van 10:00 tot 16:00

Deelnemers: 10 tot 14

Investering: 225,- euro ex.btw
Dit is inclusief gebruik onderzoeksinstrument (150,- euro ex.), materialen en lunch

Datum:nog te bepalen
Gebruik onderstaand formulier om je interesse voor deze masterclass aan te geven.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Google+
https://humetrics.nl/masterclasses/flow">
Twitter
LinkedIn