Masterclass Leiderschapsstijlen

Wat is leiderschap? Er zijn veel antwoorden op die vraag, omdat verschillende uitdagingen verschillende soorten leiderschap vergen. Een innovatieve startup vergt een ander soort leiderschap dan een productieomgeving of een arrestatieteam. Soms loopt de leider voor de troepen uit, soms moet hij juist achteraan lopen. Evolutie heeft het brein geprogrammeerd om goed naar die uitdagingen te kijken wanneer we een leider kiezen. In tijden van crisis kijken mensen bijvoorbeeld automatisch naar een sterke leider. In deze masterclass leert u welk type leiderschap in welke situatie te laten zien.

In elke masterclass gebruikt u informatie uit de praktijk om te reflecteren op de theorie. Om deze informatie te verzamelen maakt u hier gebruik van de CALPi (Cognitive Ancestral Leader Prototype inventory), een instrument dat inzicht geeft in:
> De stijl die bij u past als leider
> De stijl die u in de praktijk laat zien
> De stijl die passend is voor de situatie

De vragenlijsten kunt u uitzetten bij ondergeschikten, of zelf invullen over een leidinggevende. Het heeft de voorkeur de vragenlijst onder meerdere medewerkers uit te zetten om zo een zo accuraat mogelijk beeld te krijgen.

Tijden: van 10:00 tot 16:00

Deelnemers: 10 tot 14

Investering: 285,- euro ex.btw (incl. gebruik onderzoeksinstrumenten)

Datum: nog niet ingepland
Ik  wordt graag op de hoogte gesteld van nieuwe bijeenkomsten >

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Google+
https://humetrics.nl/masterclasses/leiderschapsstijl">
Twitter
LinkedIn