Masterclass Organisatie burgerschap

Zetten medewerkers dat stapje extra voor de organisatie, ook als dat ze niets oplevert? En hoe zorgen we ervoor dat mensen dit doen? Deze Masterclass gaat in op deze vraag en helpt u antwoorden te vinden voor uw eigen organisatie.

Mensen blijken van nature sterk gemotiveerd bij te dragen aan het succes van een groep als ze deze groep als een echte ‘community’ ervaren, een hechte groep met gedeelde normen, waarden en belangen. De schaal en anonimiteit van grote organisaties kan dit gevoel van community eenvoudig ondermijnen. In deze masterclass leert u welke aspecten van de omgeving cruciaal zijn voor het ontwikkelen van community.

In elke masterclass gebruikt u informatie uit de praktijk om te reflecteren op de theorie. Om deze informatie te verzamelen maakt u hier gebruik van de OCB (Organizational citizen behavior) scan, een instrument dat inzicht geeft in:
> De mate waarin medewerkers bereid zijn dat stapje extra te zetten
> Medewerkers zich betrokken voelen bij de organisatie
> Specifieke randvoorwaarden voor betrokkenheid

De vragenlijsten kunt u uitzetten bij ondergeschikten, of zelf invullen over een leidinggevende. Het heeft de voorkeur de vragenlijst onder meerdere medewerkers uit te zetten om zo een zo accuraat mogelijk beeld te krijgen.

Tijden: van 10:00 tot 16:00

Deelnemers: 10 tot 14

Investering: 285,- euro ex.btw (incl. gebruik onderzoeksinstrumenten)

Datum: Nog niet ingepland
Ik  wordt graag op de hoogte gesteld van nieuwe bijeenkomsten >

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Google+
https://humetrics.nl/masterclasses/organisatie-burgerschap">
Twitter
LinkedIn